Review Richard Kleinsman

Via via werd ik in contact gebracht met de praktijk van Richard Kleinsman. Mijn tanden zijn al jaren echte zorgenkindjes. Van gaatjes, tot afbrokkelen van puntjes en een snelle vergeling. Iedere dag leken mijn tanden een stuk slechter te worden. Ik maakte een afspraak bij de praktijk van Richard Kleinsman om te zien of zij mij konden helpen.

Geweldig personeel
Ik werd erg vriendelijk ontvangen tijdens mijn eerste gesprek. Dit consult bestond uit kijken wat de schade van mijn gebit nu echt is en wat de beste oplossing is. Mij werd uitvoerig uitgelegd wat de problematiek van mijn tanden is en wat passende oplossingen zijn. De optie om facings op mijn tanden te laten zetten sprak mij erg aan. Ik werd direct geïnformeerd over de kosten en de eventuele vergoedingen. We maakten een afspraak voor een aantal weken later om facings te laten plaatsen.

Een prachtig gebit
Mijn tanden zijn in jaren niet zo mooi geweest. Na het plaatsen van de facings zien mijn tanden eruit als nieuw. Ik ben zeer te spreken over de service en vooral over het resultaat. Waar veel tandartsen mij niet konden helpen, heeft Richard Kleinsman de beste oplossing voor mijn gebit kunnen vinden.

Iedereen die problemen ondervindt aan het gebit, kan ik kleinsman.de van harte aanbevelen. Ze gaan professioneel om met hun klanten en leveren een geweldig resultaat. Ik lach weer van oor tot oor en ben trots op mijn gebit.