Jacob Cohen, een uniek concept

Het idee voor Jacob Cohen ontstond in 1985 in Padua, Italiƫ. Denim die niet gemaakt is voor de vrije tijd, maar voor elk moment. Een spijkerbroek waarmee je ook naar een diner, een receptie of het theater kunt gaan. Kwaliteit en oog voor elk detail maken dit merk bijzonder: zo wordt alleen de beste katoen gebruikt. De denim stof is zo geweven is dat hij soepel is, en daarom comfortabel. De afwerkingen van de broek zijn onberispelijk. Dat is bijvoorbeeld te zien aan de binnenkant van de naden. Sommigen dragen deze jeans dan ook met opzet met omgeslagen pijpen.

Jacob Cohen is het merk voor wie houdt van op maat gemaakte kleding, maar ook van een losse stijl. Voor wie een perfecte pasvorm vanzelfsprekend vindt maar ook een jeans met karakter wil. Puimsteen, zand en zelfs hard water worden gebruikt om die ultieme uitstraling te geven. Tijd doet de rest want ze worden alleen maar mooier.

Het label aan de achterkant van een Jacob Cohen jeans is altijd speciaal, vaak gemaakt van kwaliteitsleer of anders bijvoorbeeld met het logo in echt zilver. Is het label van stof, dan komt de kleur ervan overeen met de stiksels. Ook alle andere details stralen aandacht en finesse uit. Deze jeans zijn ontworpen met in gedachte mensen die een statement willen maken met kwaliteit en echte stijl. Bekijk de complete collectie op PAUW.