Golden Goose Deluxe brand bij PAUW

Golden Goose Deluxe Brand zag in het jaar 2000 het levenslicht toen Alessandro en Francesca Gallo hun handen ineens sloegen. Beiden zijn Venetiaanse ontwerpers, die tot dan toe nieuw waren in de wereld van de mode. Hun werk is ontstaan in samenwerking met een bevriende en vooraanstaande Venetiaanse kleermaker, die hun ideeën vakkundig tot uitvoer bracht.

Vanaf het begin lag het in de visie van het merk om kleding te maken die stijl en elegantie op een moderne manier met elkaar combineren. Hun kleding – of, beter gezegd, hun artistieke creaties – worden uitsluitend in Venetië gemaakt, waar directe toegang is tot de eeuwenlange tradities en het vakmanschap die de stad kenmerken.

In de 15 jaar dat het merk bestaat heeft Golden Goose Deluxe Brand een complete lifestyle voor zijn klanten neergezet en een collectie gecreëerd die bestaat uit ready to wear-items, accessoires en schoenen, waarin gezocht wordt naar een combinatie van een verfijnde moderne stijl met een vintage randje.

Het merk heeft exclusieve winkels in New York, Parijs, London, Milaan, Tokyo, Seoul, Beijing, Beirut, St.Tropez en Amsterdam en is nu ook bij Pauw verkrijgbaar.

Bent u benieuwd geworden? Bekijk dan de collectie online of bij Pauw in de winkel.