Doriani Cashmere, superieure kwaliteit en draagcomfort uit Milaan

Elegantie, soberheid en een superieure kwaliteit zijn de kenmerken van het kledinghuis Doriani Cashmere. Zoals de naam al zegt, is dit merk gespecialiseerd in knitware van de zachte kasjmier wol. De Doriani Cashmere Milano pullovers, truien en sjaals van de luxe kasjmierwol worden door modekenners over de hele wereld gewaardeerd vanwege hun kwaliteit en stijl.

Wat weinigen weten is, dat dit reeds in 1930 opgerichte Italiaanse kledinghuis is begonnen als producent van riemen. Door de jaren heen is de collectie uitgebreid met regenjassen en het is uiteindelijk de derde generatie die, in de zeventiger jaren van de vorige eeuw, besluit een complete lijn van hoogwaardige herenkleding te gaan leveren. Doriani weet een luxe klassieke herenmodelijn te ontwerpen met een geheel eigen, duidelijk Italiaanse, stijl.

Voor de gebreide producten wordt enkel de beste kwaliteit kasjmierwol gebruikt: de fijne wol uit de ondervacht op de buik van de kasjmier-geit. Het is hierdoor dat de gebreide producen van Doriani Cashmere het vertrouwde zeer zachte draagcomfort verkrijgen. Het ingetogen kleurenspectrum welk Doriani voor de collectie truien en sjaals gebruikt, maakt tevens dat deze makkelijk combineren met diverse garderobes.

De moderne modebewuste man die kwaliteit weet te herkennen en waarderen, kan bij Pauw terecht voor onder andere de stijlvolle kasjmiertruien en sjaals van Doriani Cashmere. Dit kan in onze webshop of in onze winkels waar onze klanten terecht kunnen voor een passend persoonlijk advies.